2010. szeptember 2., csütörtök

Egy kis gondoskodás....

Ezidáig nem említettem, de mi nem csak nagyszerű kutyákkal, de két szép cicával is együtt élünk. Természetesen ez a szám minden évben gyarapodik, hiszen Léna nyaranta új kiscicáknak ad életet, akiknek nem győzünk felelősségteljes gazdikat keresni. Nem történt ez másképp az idén sem. Jelenleg 5 csöppség van, akik mindössze pár hetesek, de sajnos az anyjuk nem tudni mi okból kifolyólag egyátalán nem törődik Velük, pedig eddig igazán gondos anyuka volt. Így ránk maradt a feladat, hogy a kicsiket tápláljuk. Hozzáteszem, a mi kis afgán agarunk igazán segítőkész, hiszen a mosdatást, és a játékra való felkészítést magára vállalta.
 Persze a kicsiknek egy kissé gyengédebb szeretetre lenne szükségük, de a jószándék a fontos! Akil állandóan a kiscicák között van, hol egyikről, hol a másikról gondoskodik, igazi kis felügyelő!

 Persze azért kénytelenek vagyunk egy kis távolságtartásra bírni, hiszen ezek az apróságok olyan törékenyek, és játék terén nem vehetik fel a versenyt egy száguldó afgánnal!Hogy valójában mit hoz a jövő ezeknek az "árva" kis csöppségeknek, azt sajnos még nem lehet tudni, de mi Akillal együtt mindent el fogunk követni, hogy erős és egészséges cicává váljanak!



2 megjegyzés: