2011. március 20., vasárnap

2011.03.20. SZLOVÁKIA NITRA- CAC

Akil & Nadin
Vasárnap Szlovákiában jártunk, pontosabban Nitrán, ahol egy CAC kiállításon vettünk részt. Utunk szerencsére nem volt túl hosszú, és Tóth Andi kozmetikus barátnőm is elkísért minket, akinek külön köszönet az ismételten gyönyörű kozmetikai felkészítésért!!
 Fél 9 körül érkeztünk meg, persze az egymás mellé kijelölt aprócska ringek mellett szinte már lehetetlen volt helyet találni. Mondhatnám egy pici, üresen hagyott "lyukba" táboroztunk le, ami igencsak kényelmetlen volt, hiszen szinte mozdulni sem tudtunk, nem is beszélve az állandó jobbról-balról történő lökdösődésről! Ezek az "incidensek" általában Ír farkaskutyák részéről történtek, s némely esetben bennem erősen felmerült, a "ki sétáltat kit" effektus kérdése.
 És mégha mindez nem lenne elég, előttünk egy, (hogy finoman fogalmazzak)  kissé labilis idegrendszerű afgán szuka volt, akinek kedvenc időtöltése, a körülötte lévő kutyák megtámadása volt. De szerencse a szerencsétlenségben, hogy az afgánok bírálatával kezdtek, s így mi harmadiknak léphettünk a ringbe.
Akil vágta
 Persze érdekes volt még az is, hogy a ringtitkár csak szlovákul beszélt, még egy árva angol szó sem hangzott el, és természetesen a jól bevált "startszám a táblán" hagyomány sem működött. Nagyon kellett figyelni, hogy ki mikor következik, és mi is csak a katalógusunkra támaszkodhattunk. Aztán a  bírálat után egy gyors körülnézést tartottunk a csarnokban, s már pakoltunk is ki a kocsiba. Megkönnyebbülés volt a kinti napsütéses, friss levegő, a benti zsúfoltság után. Itt már nagyon jól éreztük magunkat, fényképeket készítettünk, vásároltunk, nevetgéltünk, és kedves emberekkel beszélgettünk.
Nadin & Akil
Végül is amiért mentünk, azt szerencsére sikerült megkapnunk, hiszen Akil nagyon ügyesen szerepelt. És azt is tudom, hogy a mostani kellemetlen emlékek az idő múltával meg fognak szépülni, és a későbbiekben már boldogan, és mosolyogva fogok a Nitrán átélt élményeimeről beszámolni!

Figyelek!

A nyeremény!

Képek / Photos

2 megjegyzés:

  1. Nagy gratula az egész csapatnak!
    Ugyanakkora érdem a tenyésztőé, a gazdié, a kozmetikusé, és a felvezetőé!
    Csak így tovább, gyönyörű eredmények!

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük szépen Réka!

    VálaszTörlés