2011. április 5., kedd

2011.04.03. Dombóvár CAC


szeretlek!

Vasárnap a dombóvári CAC kiállításon vettünk részt, igaz most nem mint kiállítók, hanem mint látogatók voltunk jelen. Az időjárás nagyon kegyes volt hozzánk, hiszen hétágra sütött a nap, ami úgy érzem mindenki hangulatát pozitívan befolyásolta! Persze nekünk más okunk is volt az örömre, hiszen találkozhattunk Ilivel, Lacival és Akil három gyönyörű testvérével. A viszontlátás öröme felhőtlen volt, hiszen mindig nagy boldogság, ha az egymástól távolra került alomtestvérek újra együtt lehetnek, és tudom, hogy a Patai család is önfeledten boldog, ha egy-egy "kiskutyájukat" láthatják, babusgathatják, szeretgethetik!



Nadin & Akil



És ennek a sok-sok szeretetnek meg is lett az eredménye, hiszen Iliék mindhárom gyönyörű kutyája átlagon felül teljesített! Gratulálunk Nekik az elért sikerekhez!
a verseny
Végül, de nem utosó sorban ezúton is szeretnék gratulálni kislányunknak Pop Nadinnak a gyerek-kutyapár versenyben elért II. helyezéshez, ami úgy gondolom egy 8 és fél éves kislánytól, aki előszőr indult versenyen nagyszerű teljesítmény!!! Bízom benne, hogy még sok ilyen megmérettetésben lesz részük Akillal, és remélem, hogy legalább ilyen szép eredményekkel büszkélkedhetenek majd a jövőben is!!! 
ügyes vagy!
másodikak lettünk!

a tesókkal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése