2011. június 3., péntek

Szitár al Fidda Kennel - " B " Litter

2011. május 30-ának hajnalán egy különleges esemény vette kezdetét, hiszen új kis jövevények érkeztek ebbe a világba, hogy néhány ember életét boldoggabbá, és örömtelibbé tegyék!


Igen, gondolom már sokan tudják, hogy miről is van szó, hiszen a fent említett időpontban látta meg a napvilágot a " B " alom első kiskutyája a Szitár al Fidda kennel ben! Őt követte még 7 arany, és 1 arany-csíkos színű kistestvér. Igaz a szülés nem volt minden komplikációtól mentes, de a végeredmény egy elégedett, és büszke anyuka, 9 egészséges, és erős csöppség, s természetesen az örömmámorban úszó Patai család, akik mint már az " A " alom születésénél is bebizonyították, gondoskodó és törödő otthont nyújtanak a kicsiknek.
 Úgy érzem külön meg kell még említenem, a leendő gazdikat is, akik oly régóta várták ezt a pillanatot, s végre elérhető közelségbe került a nagy álom, miszerint Afgán Agár tulajdonosok lehetnek! S persze itt vagyunk még mi is, " A betűs szerelmeinkkel ", és úgy érzem, bátran kijelenthetem mindannyiunk nevében, hogy örökre e fajta rabjai lettünk. De szerintem ezt egyikünk sem bánja, hiszen az " A " alom afgánjai rengeteg örömet, boldogságot, s nem utolsó sorban szeretetet adnak tulajdonosaiknak, és persze a kiállításokon is remek eredményeket tudhatnak magukénak! Kell-e ennél több egy kutyatulajdonosnak??? Azt hiszem erre a válasz egy határozott NEM!

 És úgy érzem, a mostani kis jövevények is ezt a sok szépet, s jót fogják nyújtani leendő gazdijuknak minden téren, legyen szó a hétköznapi élet egyhangúságáról (??????),  vagy akár a kiállítások nyüzsgő forgatagáról! Igen, talán bátorkodhatom azt gondolni, hogy köztük vannak a jövő bajnokai is, hiszen
mindkét szülő ( Ch. Calamus True Lady és Ch. Popovs Thunder and Lightning ) álomszép, kiváló külső, és belső tulajdonságokkal rendelkeznek, s valószínűleg ezeket a tulajdonságokat remekül örökítették utódaiknak is.
Végezetül pedig kívánom minden leendő kutyatulajdonosnak , hogy találja meg négylábú barátjával azt belső békét, harmóniát, amikor a szavak egész egyszerűen szükségtelenek, és soha de soha ne kételkedjen benne, hiszen:

„Nem kell külön elnyernünk bizalmát vagy barátságát, mert ő születésétől fogva a barátunk: Behunyt szemmel is bízik bennünk; még születése előtt elkötelezte magát az ember mellett.” (Maurice Maeterlinck)

                                                                                                                   




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése