2010. november 23., kedd

Dog = Lifestyle!!


Joy
Életstílus?? Igen, számomra a kutyázás ezt jelenti! Hogy mikor kezdődött?? Pontosan nem is tudnám megmondani, de talán akkor, amikor 5 évvel ezelőtt megvásároltuk az első angol szetter kiskutyánkat. Emlékszem nagy terveink voltak Vele, tele voltunk reményekkel, várakozásokkal! Gondolom mondanom sem kell, hogy küllemben sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeinket, de a természete kárpótolt minket mindenért, hiszen Joy a mai napig egy tüneményes kutyus! Majd jött Darren, aki külsőleg maga volt a csoda, de sajnos egy bizonyos hiányossága miatt nem indulhatott a kiállításokon. Csalódottak voltunk, és úgy éreztük, hogy ideje váltani. Majd belépett az életünkbe az afgán agár! Jóideig csak a kiállításokon kísértük figyelemmel ezeket az arisztokratikus, kifinomult lényeket, de aztán megérkezett hozzánk Akil, s úgy érzem Ő testesíti meg mindazt, amire mindig is vágytunk!

S, hogy miért írtam, hogy Dog = Lifestyle? Mert egy szép napon az ember felébred, elkezd gondolkodni, és rájön, hogy már jóideje sokkal többet költ a kutyájára, mint saját magára. Így történt ez nálunk is. A mi igényeink háttérbe szorultak, míg kedvenceink a kislány után, a 2. helyre léptek! És, ha ez egyszer megtörténik, innen már nincs visszaút! Olyan ez, mintha az ember jegyet váltana valahová, elutazik, de a visszaútra mégcsak nem is gondol!

De én nem bánom, mert ha ránézek a kutyáinkra, boldog vagyok, és elégedett, hogy ilyen remek barátokkal élhetek együtt, hiszen:

Darren

"A kutya nemesebb lény mint az ember. A kutya hűséges, önfeláldozó és mindenek előtt feltétel nélküli szeretete a legirigylésre méltóbb tulajdonsága, amit az ember soha nem tudhat magáénak."


Akil


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése