2011. október 8., szombat

Tirgu Mures - Vukovar - Osijek - CAC, CACIB

Az utolsó kiállítási beszámolóm óta eltelt több mint 2 hónap!! Hát igen, bevallom tényleg nem volt szép dolog tőlem, hogy ennyire elhanyagoltam a blogírást, főleg, hogy ez az elmúlt idő tele volt nagyszerűbbnél-nagyszerűbb eredményekkel!! De most megpróbálok lefaragni ezekből a hiányosságokból, így most ez nem egy rendhagyó beszámoló lesz, hanem több kiállítás összefoglalója!



Szeptember 9-én délután 4 órakor elindultunk Marosvásárhelyre két kedves barátunk társaságában, hogy résztvegyünk a 2 napos "Dracula Golden Trophy"kiállításon. Az út nagyon- nagyon hosszú volt (számomra legalábbis), mivel másnap hajnali fél 3-kor érkeztünk meg a szállodánkba, ahol egy csodálatosan színvonalas, apartman várt minket. Pár óra alvás, és már indultunk is a kiállítás
helyszínére, ahol az én első benyomásom a "csalódottság" volt, amikor megláttam a "zsebkendőnyi", macskaköves ringet! De ezt a kezdeti "rosszérzés" hamar el is illant, hiszen kedves, és segítőkész emberek jöttek felénk, hogy üdvözöljenek bennünket! Ők név szerint Kiss Albert & Réka, akiket a Facebook-ról már ismertünk, de személyesen még nem volt alkalmunk találkozni. Nagyon örülök, hogy végre lehetőség adódott erre az ismeretségre, hiszen én úgy gondolom, ha jó emberekkel kerülünk kapcsolatba, az mindig nagy jelentőséggel bír!
Na de térjünk vissza a kiállításunk helyszínére! Ezen a CAC kiállításon Akilnak Excellent I. CAC, BOB, BOG II., míg Zaimnak nagyon ígéretes, Best Baby minősítést sikerült elérni! Nagyon büszkék voltunk mindkettőjükre!!! Aztán délután következett a CACIB kiállítás, ahol Akil és kistestvére ismét remekelt, Zaim megismételte délelőtti eredményét, míg Akil Exc. I. CAC, CACIB, BOB ~ ezáltal:

AKIL FAMAL SZITÁR AL FIDDA ~ ROMANIAN CHAMPION!!!!!!!!!!!!!!!

Egész kényelmes!
A délután, és este folyamán még rengeteg minden történt Velünk és pápai barátainkkal, de ezek inkább személyes jellegű emlékek, olyanok amik idegen embereknek talán érdektelennek tűnnének!
A vasárnapi CACIB is az előző nap eredményeit hozta, s visszatérve a szállodánkba egy kis úszás,szaunázás, pezsgőfürdőzés, és egy remek vacsora zárta a napot!! Szerencsére az indulást csak hétfőre terveztük, így volt idő mindenre ezen a hétvégén (csak aludni nem), hiszen olyan ritka eset, ha baráti társasággal megyünk kiállításra! Hazafelé persze megálltunk a főút mellett, olyan "bazársor" szerűségnél, ahol egész utcányi kirakodó árus kínálta szebbnél szebb portékáját!!! Természetesen mi is vásároltunk ajándékokat, majd megálltunk egy pár kép erejéig a Király-hágón, ahonnan a kilátás fantasztikus!!
Ezen a hétvégén Nadin sajnos nem tarthatott Velünk, de elhatároztuk, hogy mindenképpen el kell Őt ide hozni, hiszen Marosvásárhely csodálatos, és tudom, hogy kifejezetten élvezné a bazársori nagybevásárlást is!!! :)

A Király-hágó!




A következő hétvégén, Horvátországban jártunk, azon belül is a vukovar-i CAC, és az osijek-i 2*CACIB-on vettünk részt! Ezeken a kiállításokon csak Akil versenyzett, Zaim, csak érdeklődő látogatóként volt jelen! Én úgy érzem sikeres volt a hétvége minden szempontból, hiszen Akil 3 CAC, és 2 Res. CACIB címmel gazdagodott ezeken a kiállításokon. Az időjárásra nem lehetett
panaszunk, hiszen a szeptemberi hónaphoz képest rettentő meleg volt. Szerencsére az osijeki kiállítást a strand területére szervezték, amely mellett ott folyik a Drava, ahol igen ésszerűen egy folyóparti strand is ki van alakítva a fürdőzők, és napimádók részére!
 Természetesen Zaim már első nap megfürdött, hiszen neki nem kellett szépen felkészítve a ringbe lépnie! A fürdőzés nagyon jól sikerült, hiszen rengeteg kutyát beengedtek a vízbe játszani, s úgy érzem mindenki, kutya s gazda egyaránt élvezte a felhőtlen szórakozást. Akil csak vasárnap a bírálat után mártózhatott meg, de hát természetesen Ő nem futkozott , hanem inkább az  arisztokratikus sétát választotta a vízben, és szerintem nem is értette, hogy most miért kell az Ő gyönyörű bundáját ilyen homokos vízzel összekenni! Hát igen az Ő finom kis lelke!
 A szállásunk a belvárosban volt, így automatikusan belecseppentünk a városi forgatagba! Szerintem Osijek gyönyörű, és részt is vettünk egy esti kisvonatozáson a városban, és a folyóparton! Nagyon - nagyon élvezetes volt! Majd sétáltunk egyet még a kutyákkal is, akik szintén nagyon élvezték az éjszakai élet nyüzsgését!
Összességében tökéletes hétvégét tudhatunk magunk mögött, hiszen most a kiállítás mellett jutott idő egy kis kikapcsolódásra is, ami úgy érzem jótékony hatással volt családunk minden egyes tagjára!


Drava part!

A vízikacsa



        
Osijek belváros!

Szökőkút!

Nadin a strandon!

2 megjegyzés:

  1. Jó hétvége volt Eszéken (Osijek)!Köszönöm Nadinnak mégegyszer a segítséget!!Szerintem a legjobb szállodát sikerült kifognunk:)

    VálaszTörlés
  2. Máskor is nagyon szívesen! Valóban szuper hétvége volt!!!

    VálaszTörlés